CSS Codes -->

2010. szeptember 8., szerda

Hawaii Tetováló Stílus


Virág és Teknősbéka!
A Hawaii tetoválások hasonló módszerekkel készítik, mint az egyéb törzsi tetoválásokat, bár a minták kidolgozottabbak és mintájuk is van. A tetoválás is a polinéz szigetvilágból származik. 
A Hawaii tetoválás a body art korábban megújult népszerűségnek örvend a 90-es évek óta.
A Hawaii tatováló művészet fontos alapkövét képezi a tradicionális tetoválásoknak, a polinéz szigeteken megtalálható többi törzzsel egyetemben nagyon egyedivé teszik a szigetvilág kultúráját, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a maori és a szamoai törzsi közösségek gazdag tetoválás hagyománya is önálló tetováló stílust fogalmaz meg.
Törzsi Hawaii kar tetoválás
 A Modern törzsi tetoválások a hagyományos Havaii tetoválás művészetén alapulnak .A Hawaii kar tetoválások hagyománya a népi kultúra fontos része, segítségével jelezték a kivülállóknak, hogy a tetoválás viselője melyik törzshöz tartozik.

Bizonyos értelemben természetes, hogy a hawaii tattoo ennyire népszerű . Az egyéb Hawaii formatervezési stílusok - mint például a hawaii ing , és más a Havaii kultúra jegyeit hordozó tárgyak rendkívül kelendőek a nagyközönség köreiben .A Hawaii kar tetoválások terén is megnyilvánul a retro "Tiki" kultúra, amely nagyon népszerű volt az 1950-es és 60s években.

A Hawaii Virág tetoválások

A Havaii tetováló kultúra beépítette motivumaiba a jellegzetes virág alakzatokat is - de fontos megjegyezni hogy a Havaii tetováló stilus a virág tetoválások ellenére nem kimondottan nőies tetováló stílus.

A legnépszerűbb hawaii virág tetoválás minta kétség kívül a Hibiscus (a Hibiscus sárga változata az állam virága, Hawaiin). A Hibiscus színei: sárga, piros, rózsaszín, fehér és lila.Egy másik népszerű Hawaii tetováló minta az orchidea tetoválás, különösen a szellem orchidea tetkók népszerűek.











פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ×
Kitartás!

Nincsenek megjegyzések: